Tysk
Haster
20. april 2005 af
Franky (Slettet)
Hej...
1) Den unge mors baby er en pige.
-) Die mädchen den jungen mutter ist ein mädchen.
2) Vi så det lille barn.
-) Wir sah das kleine Kind.
3) De små børn legede ved vandet.
-) Die kleinen Kinder (legede)am der wasser.
4) Alle kunne lige den nye elev.
-) Alles lieben das neuen Kinder.
1) Den unge mors baby er en pige.
-) Die mädchen den jungen mutter ist ein mädchen.
2) Vi så det lille barn.
-) Wir sah das kleine Kind.
3) De små børn legede ved vandet.
-) Die kleinen Kinder (legede)am der wasser.
4) Alle kunne lige den nye elev.
-) Alles lieben das neuen Kinder.
Svar #2
20. april 2005 af tita (Slettet)
hej.. her er mit forslag. jeg er lidt i tvivl om 1)
1) Den unge mors baby er en pige.
-) Die(Das) mädchen(Baby) den(der. gen.hunkøn) jungen(junge) mutter ist ein mädchen.
2) Vi så det lille barn.
-) Wir sah(sahen. sah-en i 1.pers. flertal) das kleine Kind.
3) De små børn legede ved vandet.
-) Die kleinen Kinder (legede) am der wasser.(spielten am Wasser)
4) Alle kunne lide den nye elev.
-) Alles(alle) lieben das neuen(neue) Kinder(Kind).
husk navneord med stort.
husk. kind (n)= barn
Schüler (m) = elev
--------------------------------------------------------------------------------
1) Den unge mors baby er en pige.
-) Die(Das) mädchen(Baby) den(der. gen.hunkøn) jungen(junge) mutter ist ein mädchen.
2) Vi så det lille barn.
-) Wir sah(sahen. sah-en i 1.pers. flertal) das kleine Kind.
3) De små børn legede ved vandet.
-) Die kleinen Kinder (legede) am der wasser.(spielten am Wasser)
4) Alle kunne lide den nye elev.
-) Alles(alle) lieben das neuen(neue) Kinder(Kind).
husk navneord med stort.
husk. kind (n)= barn
Schüler (m) = elev
--------------------------------------------------------------------------------
Svar #3
20. april 2005 af sunset (Slettet)
1. Das Baby der junge Mutter ist ein Mädchen.
2.Wir sahen das kleineS Kind.
4. Alle kunne lige den nye elev.
Alle mögen/lieben den neuen Schüler.
2.Wir sahen das kleineS Kind.
4. Alle kunne lige den nye elev.
Alle mögen/lieben den neuen Schüler.
Svar #4
20. april 2005 af danielruhmann (Slettet)
Das Baby der jungeN Mutter ist ein Mädchen.
Wir sahen das kleine Kind.
Die kleinen Kinder spielten am Wasser
Alle mögen den neuen Schüler.
Wir sahen das kleine Kind.
Die kleinen Kinder spielten am Wasser
Alle mögen den neuen Schüler.
Skriv et svar til: Haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
