Engelsk

Opbygning af essay?

27. november 2010 af lialux (Slettet)

Jeg skal i gang med at skrive et essay i engelsk. Den skal dog bygges op på en lidt anden måde end jeg har prøvet før, og kunne ikke rigtig finde noget om det herinde - så prøver lige, om ikke en eller anden har prøvet dette?

Essayet skal bygges op med en indledning, og dernæst skal man finde 3 topic sentences, efterfulgt af et quote, og så en konklusion til hver topic sentence. Jeg er lidt i tvivl om hvad der skal skrives i indledningen, så håber meget nogen af jer kan hjælpe?!

På forhånd tak :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. november 2010 af rakijovic

Ikke konkret hjælp som sådan, bare et skulderklap og min dybeste medfølelse. Jeg kan se at "Underlighedsministeriet" har haft endnu en hjerneblødning, for hold da op, det lyder rodet, dét der. Og den akademiske lødighed, så at sige, er røget helt på gulvet.

Det er akkurat som med de famøse synopser, som alle har problemer med fordi der ikke rigtig er nogen i ministeriet der har orket at fortælle gymnasielærerne hvilken slags synopse det skal være.

En synopse på uni-niveau er helt anderledes end den I roder med i gymnasiet (og ækvivalenter) -- faktisk er "jeres" synopser mere a la "lad som om I skriver en Større Skr. Opgave", hvor den nu hedengagne SSO erstattes af en pseudoopgave, hvor eleven stiller sig selv nogle spørgsmål omkring valgt emne, selv skriver svarene, og i.ø. ikke rigtig behøver give indtryk af overhovedet at have læst en skid om emnet... Tror pokker at så mange studenter og studiner går kolde når de kommer på uni, for nu skal de pludselig vænnes til at lære at gøre tingene rigtigt...og ordentligt.

Nå, dagens sure opstød. Mit konkrete råd er: hvis ikke nogen herinde har prøvet det nye tiltag før, spørg da din underviser. Du kan umuligt være den eneste elev der sveder over denne ministeriale hovsa-løsning af en undervisningsstrategi, og hvis din underviser selv ikke ved hvordan opbygningen "skal" være, hvem faen gør så? ;)

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. november 2010 af Stygotius

 "et quote  "  ????????    ................Du mener måske et citat ???

3 "topic sentences "  ???    .............prøv på dansk.


Skriv et svar til: Opbygning af essay?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.