Matematik

mat.

29. november 2010 af kristian23 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

I den kommune Per bor i betale han skat 24% til staten & 27% til kommunen.

A. hvis han skal betale fuld skat af de 800kr han regner med at tjene hvor meget vil det så være.
 

B. Er der forskel på ?

- at regne hver af de to skatteprocenter ud og så lægge beløbene sammen til sidst?
- At lægge skatteprocenterne sammen og derefter regne beløbet ud?
- Begrund svaret.

________________________________________________________________________________________
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

A. Beregn 51% af det givne beløb.

B. x·24% + x·27% = x·(24%+27%) = x·51%


Svar #2
29. november 2010 af kristian23 (Slettet)

A. hvordan finder jeg 51% procent af 800 kr-?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

51% = 51/100 . Find først 1% af 800 og dernæst 51%.


Svar #4
29. november 2010 af kristian23 (Slettet)

¨kan man ikke sige 51/100 * 800?


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#4

Jo da.


Skriv et svar til: mat.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.