Dansk

eksamen

05. juni 2002 af SP anonym (Slettet)
Hej jeg skal til eksamen i dansk, og jeg ville høre om der er nogen der ved hvilke ting man får mest brug for til eksamen. Altså om det er de forskellige perioder som fx Romantikken og Naturalismen samt forfatter biografier som er det væsentligste at læse på, eller om det er de digte, noveller og romaner man har læst på det tre år? For jeg kan ikke nå at gøre begge dele.

Svar #1
05. juni 2002 af SP anonym (Slettet)

Hvis jeg var dig, ville jeg mest kigge på, hvad i "mest" har læst, og hvad din lærer virker mest interesseret i. Jeg kunne f.eks. ikke forestille mig i har læst meget post-modernisme (eller modernisme) da det er meget svær litteratur. Men ellers ring og spørg din lærer.

-Slacz-

Svar #2
05. juni 2002 af SP anonym (Slettet)

Ja det ville nok være det bedste, men jeg tror ikke hun ville blive så glad, det kan måske også virke lidt som at springe over hvor gærdet er lavest, men tak for det.

Svar #3
06. juni 2002 af SP anonym (Slettet)

du skal læse det vigtigste, dvs. al grundbodsmateriale. til de læste tekster ville det være en god idé lige at læse sine notater til, da man i undervisningen har gennemgået og analyseret de forskellige tekster, og dette vil være npgle gode notater at kigge på.

Skriv et svar til: eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.