Matematik

hjælp miig :(

05. december 2010 af eliat (Slettet) - Niveau: B-niveau

en linje L går gennem punkterne A (2,4) og B (6,7). Beregn for L. og beregn afstanden fra C(5,39 til linjen L..

jeg har regnet hældning ud men er gået i står i resten af opgaven ved ikk hvordan jeg skal løse den ..håber i hjælper mig


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2010 af mathon

                      L:  3x - 4y + 10 = 0

                      dist(L,C(5,39)) = |3·5 - 4·39 + 10|/√(32+(-4)2)


Svar #2
05. december 2010 af eliat (Slettet)

tusin tak for det men kan du ikk uddybe det lidt mere


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. december 2010 af mathon

                      L:  3x - 4y + 10 = 0 ⇔ y = (3/4)x + (5/2)

                      dist(L,C(5,39)) = |3·5 - 4·39 + 10|/√(32+(-4)2)


Skriv et svar til: hjælp miig :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.