Tysk

HJÆLP, DET HASTER........

07. december 2010 af Marie230 (Slettet)

 Hej med jer:)

Jeg har lige skrevet en tysk julehistore ud fra et kopiark, hvor jeg skulle beskrive det og skrive om til en julehistorie, men problemet er bare jeg startede med at skrive det på dansk for at kunne forstå det, men kan ikke oversætte det til tysk for har svært ved. Så derfor ville jeg godt lige høre om der er nogen af jer derude der gider og oversætte det til tysk 

Her kommer den.

I dag skal Peter ud og købe gaver til sin kone Lene som han elsker højt. Han bor sammen med sin kone og hans hund Fife. Peter er en  glad mand, især i juletiden.  Det er koldt, og man kan høre vinden blæse igennem gadens vinduer. Peter tager sit overtøj på og køre hjemmefra hen til en butik, for han skal købe gaver til sin kone og familie. Da han ankom til stedet står han af ved bilen og går hen til butikken, for at købe gaverne. Han gik ind i butikken og fandt noget som han købte, til sin kone og familien. Han købte en Parfume til sin kone og til sine familie købte han forskelligt. Han gik ud af butikken, for at går hen til en slagter, for at købe en and til juleaften, hvor han for besøg af familien.  Da han havde købt Anden, går han ud af butikken, men så ser han sin kone Lene gående, sammen med hunden Fife. Han råber højt, og siger Lene det er mig Peter. Hun vendte sig om og så Peter der med hånden fyld af gaver og en pose, hvor der stod SLAGTER med stort. Hun løber hen til ham, og krammer ham. Peter spurgte hende om hvad hun lavede her?. Lene svarede ham og sagde at hun gik ud for at købe gaver til familien og til ham. Og det samme sagde Peter også. Peter spurgte hende om de ikke skulle hjem for at gøre manden klar, og få pyntet juletræet op, inden gæsterne ikke kommer. Lene svarede ham og sagde: det kan vi da godt, og vi har også desuden meget travlt Peter.  De gik hen til bilen og kørte hjem ad.       På forhånd tak...:)


Svar #1
07. december 2010 af Marie230 (Slettet)

Ville nogen ikke hjælpe plz............


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2010 af Anxyous (Slettet)

Jeg tror desværre ikke, at nogen vil have lyst til det ;)

Jeg tror, at din lærer er mere interesseret i, hvor god du er til sproget, og ikke hvor spændende en historie du kan skrive.

Du kan jo altid begynde selv, og så spørge her hvis du er i tvivl om noget.


Svar #3
07. december 2010 af Marie230 (Slettet)

 Men er det godt skrevet af mig.


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. december 2010 af Stygotius

 Du kan ikke bare få andre til at lave dine opgaver for dig.


Svar #5
07. december 2010 af Marie230 (Slettet)

 Men er det godt skrevet


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. december 2010 af Stygotius

 I dag skal Peter ud og købe gaver til sin kone Lene som han elsker højt. Han bor sammen med sin kone og hans hund -..hvis hund ?  Fife. Peter er en  glad mand, især i juletiden.  Det er koldt, og man kan høre vinden blæse igennem gadens vinduer. Peter tager sit overtøj på og køre hjemmefra hen til en butik, for han skal købe gaver til sin kone og familie. Da han ankom til stedet står han af ved bilen og går hen til butikken, for at købe gaverne. Han gik ind i butikken og fandt noget som han købte, til sin kone og familien. Han købte en Parfume til sin kone og til sine familie købte han forskelligt. Han gik ud af butikken, for at går hen til en slagter, for at købe en and til juleaften, hvor han for besøg af familien. 

Da han havde købt Anden, går han ud af butikken, men så ser han sin kone Lene gående, sammen med hunden Fife. Han råber højt, og siger Lene det er mig Peter. Hun vendte sig om og så Peter der med hånden fyld af gaver og en pose, hvor der stod SLAGTER med stort. Hun løber hen til ham, og krammer ham. Peter spurgte hende om hvad hun lavede her?. Lene svarede ham og sagde at hun gik ud for at købe gaver til familien og til ham. Og det samme sagde Peter også. Peter spurgte hende om de ikke skulle hjem for at gøre manden klar, og få pyntet juletræet op, inden gæsterne ikke kommer. Lene svarede ham og sagde: det kan vi da godt, og vi har også desuden meget travlt Peter.  De gik hen til bilen og kørte hjem ad.   ................................   Du svinger hid og did mellem nutid og datid så læseren bliver fuldkommen søsyg..    

Skriv et svar til: HJÆLP, DET HASTER........

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.