Matematik

Isoler x

08. december 2010 af padirts (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hvordan får man x ud af en logaritme? Jeg sidder med ligningen log(x+2)+log(3)=0.

vh Patrick


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2010 af peter lind

Brug at log(a*b) = log(a)+log(b) og log(1) =0


Svar #2
08. december 2010 af padirts (Slettet)

 Jeg forstår stadig ikke, hvordan x kommer ud af log?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2010 af peter lind

Prøv at sammenligne med #1. Hvad skal a og b være for at du skal kunne bruge formlen i det aktuelle tilfælde.


Skriv et svar til: Isoler x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.