Matematik

HJÆLP!

08. december 2010 af Px (Slettet)

 Sandsynlighedsregning: 

Sidder med en opgave, om sandsynlighedregning, og har sat mig fast, plejer ellers at kunne finde ud af det. Men Denne opgave har slået mig ud HÅBER i vil hjælpe mig.

Til køreprøven dumper 55 % første gang. En dag går otte personer op til køreprøve første gang. Bestem sandsynligheden for at

a) netop to af de otte dumper

b) mindst en af de otte dumper

c) alle otte dumper

d) Gøre rede for de forudsætninger, som ligger til grunden for beregningerne i a)-c). 

Plizz hjælp mig, så jeg kan aflever min aflevering imorgen 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2010 af peter lind

Det er en binomialfordeling med n = 8, p= 0,55


Svar #2
08. december 2010 af Px (Slettet)

 Ja det ved jeg godt har forsøget mig frem , men kan virklig ikke få det til at virke :( 


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2010 af utdiscant (Slettet)

Giv dine indlæg et ordentligt svar i fremtiden!

Du skal bruge binomialfordelingen til at regne den første opgave. Prøv at bruge den og så spørg igen.

 binomial(8,2) * 0,45^6 * 0,55^2


Svar #4
08. december 2010 af Px (Slettet)

 Jeg har til a svaret 

a) P( 2 dumper = px ( 0.55)^1*(0.45)*k(8.2) ?? er det rigtigt


Svar #5
08. december 2010 af Px (Slettet)

 P(X=2)=0,55^2*(1-0,55)^6

?? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. december 2010 af utdiscant (Slettet)

Det er næsten rigtigt, du mangler bare binomialkoefficienten.

Du kan se en forklaring af binomialfordelingen her http://da.wikipedia.org/wiki/Binomialfordelingen


Skriv et svar til: HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.