Samfundsfag

Analyse af udviklingen i...

12. december 2010 af beach-liion.dk (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej folkens!

Jeg sidder og her og er ved at rive hoved af mig selv, fordi jeg er så meget i tvivl om hvad jeg skal gør.

Jeg er i gang med at skrive SRP(samf/Mat) om kinas økonomiske udvikling siden 1976.

- Og er blevet stillet opgaven:

Med udgangspunkt i en redegørelse for hvilke faktorer der har betydning for økonomisk vækst og udvikling, skal du ANALYSERE udviklingen i Kina siden 1976. Anvend til beskrivelsen differentialligningsmodeller med udgangspunkt i konkret talmateriale.

Hvordan kan/skal man dog analysere det??

Indtil videre har jeg redegjort og så har jeg ud fra kinas BNP lavet exp.reg. for at vise at udviklingen er eksponentiel, men der skal være noget mere! 

Skal jeg bare fortælle lidt om hvad der er sket i perioden der måske har gjort at kinas økonomi er vokset??

Kom meget gerne med forslag :)

Venlig hilsen Rasmus K :D


Svar #1
12. december 2010 af beach-liion.dk (Slettet)

 Den er lidt tough men bare et lille finger prej? 


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2010 af BelleCanto (Slettet)

Ja du kan se hvad der er sket siden økonomien er vokset så meget:)

øget produktivitet, hint hint.


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. december 2010 af BelleCanto (Slettet)

* flere virksomheder = rigere land = større samfundsøkonomi = bedre vilkår for borgerne. Ved ikke om det kan bruges til noget


Svar #4
13. december 2010 af beach-liion.dk (Slettet)

 jo, tak!

Jeg tro jeg har en ide om hvad der skal gøres :) 


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. december 2010 af BelleCanto (Slettet)

super :)


Skriv et svar til: Analyse af udviklingen i...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.