Samfundsfag

Samfundsfag C eksamen - emner ?

28. december 2010 af coax (Slettet) - Niveau: C-niveau

 hej

ved ikke lige om det er rigtig sted at spørge om dette :)

jeg skal til samfundsfag c eksamen om en uges tid så har hele ferien til at læse i, men er kommet i tvivl om hvilke emner vi kan komme op i. 

Det er selvfølgelig pensum, men syntes godt nok pensum er stort så det kan vel ikke være meningen vi skal kunne det hele. vores lærer har vist en side hvor vi kan se hvad vores pensum er "har vedhæftet det som pdf"

men kan man så f.eks komme op i at man skal forklare lidt om ideologier eller retssystemet - eller er der også små underemner i de overskrifter ?

Vedhæftet fil: uvb-2saC430.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
28. december 2010 af Mamic2 (Slettet)

Har selv været op i Samfundsfag sidste år. Du skal læse op på kernestoffet til hvert enkelt emne. Brug selvfølgelig mest tid på det du har sværest ved, så du lige kan få det opfrisket igen. Sådan gjorde jeg i hvert fald. Men du får jo en opgave inden for et af de emner i har arbejdet med, og der skal du bruge den viden du har lært til at fremlægge ved eksamen. Så for en sikkerheds skyld, ville jeg lige kigge alt kernestoffet i gennem. :)

Håber det kunne hjælpe.


Brugbart svar (2)

Svar #2
28. december 2010 af Mamic2 (Slettet)

Og ja, du skal have lidt basisviden omkring ideologierne, det er altid godt at vide noget om, hvis man skal snakke om et bestemt parti, også fortælle om hvordan de ud fra deres ideologi vil tænke på det givne problem. :)


Svar #3
28. december 2010 af coax (Slettet)

 okay, tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Samfundsfag C eksamen - emner ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.