Studiejob

Hjælp til ansøgning

01. januar 2011 af yas-03 (Slettet)

Hej alle derude

Jeg har nu i meget lang tid prøvet at få fat på et job, men jeg har i den lange periode aldrig fået et opkald eller besked på at jeg er blevet ansat. Jeg forstår det simpelthen ikke. Jeg ved ikke om der er noget galt med min ansøgning eller bare mig.

Jeg ville spørge om nogle af jer ikke havde en god og tiltrækkende ansøgning liggende derhjemme, så ville det være en kæmpe hjælp, føler nemlig at jeg ingen vegne kommer.

På forhånd tak.


Brugbart svar (2)

Svar #1
01. januar 2011 af LouieChristensen (Slettet)

Hvis du er på udkig efter et job i en bestemt virksomhed, kan det måske betale sig at sende en uopfordret ansøgning. Men ring på forhånd og spørg, om virksomheden er interesseret i at modtage den og få gerne et navn på den person, som ønsker at modtage din ansøgning.

Vent så tålmodigt og undlad at ringe til virksomheden hver 14. dag for at høre, om der snart sker noget. Efter en passende periode, f.eks. 6 måneder, kan du måske ringe og forhøre dig eller sende et kort brev, hvori du meddeler, at du stadig er interesseret og eventuelt har opdateret din viden eller dine erfaringer indenfor deres branche.

Der findes virkelig mennesker, som på grund af deres vedholdenhed, deres interesse for en bestemt virksomhed og deres behagelige væremåde har skaffet sig et job via en uopfordret ansøgning.
Virksomheden sparer penge til annoncering og undgår at bruge en masse tid på at søge medarbejdere. Der findes ligefrem virksomheder, som selv opfordrer til at sende ansøgninger til fremtidige, ubesatte jobs. Check på nettet, om den virksomhed, du gerne vil arbejde i, har en hjemmeside med oplysninger om jobs og eventuelle krav ved fremsendelse af jobansøgninger.


Brugbart svar (2)

Svar #2
24. januar 2011 af emul0c

Hvad type jobs søger du?


Svar #3
30. januar 2011 af yas-03 (Slettet)

Jeg søger jobs inden for tøj og tekstil, eller også supermarked ?


Skriv et svar til: Hjælp til ansøgning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.