Matematik

hjææælp mat opg! ..haster

05. januar 2011 af annahansen2 (Slettet)

1) Beregn: 3 promille af 700=

2) Soter brøkerne efter størelse:      5/12           6/18           1/4             3/7            1/9           7/8?

3) Familien Kjæruf betaler 125 kr. i vand-abonomant og 25 kr. pr. m3 vand. Hvor meget vand har de brugt, når det betaler ialt 4750 kr.? 

4) Sælvs massefylde er 10,50 g/cm3 .        Vægten af 15 cm3 sølv er= g ?

5) Fortsæt talrækken: 2     3    5    7    og  fire tomme felter hvordan skal jeg fortsætte?

Metoder til at beregne disse opg?

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2011 af mathon

...det er for hjælpeløst blot at "smide" det hele ind i SP -
som at aflevere sin cykel til cykelsmeden.
Hvad med din egen læring?


Svar #2
05. januar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Altså hvis jeg får metoder til det, lære jeg det. Det lettest for mig at lære på den måde. Jeg ber jo ikke om svar men metoder til at beregne de forskellige opg..


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. januar 2011 af mathon

1)
             1 o/oo = (1/1000)

             3 o/oo = (3/1000)


Svar #4
05. januar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Så hvad skal jeg gøre når det er 3  o/oo af 700?


Brugbart svar (1)

Svar #5
05. januar 2011 af PeterValberg

 (700/1000)·3 = 2,1

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #6
05. januar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Tak for svar det hjalp, nu ved jeg det til en anden gang hvis jeg får sådan et spg :-)

2) Soter brøkerne efter størelse: 5/12 6/18 1/4 3/7 1/9 7/8?

3) Familien Kjæruf betaler 125 kr. i vand-abonomant og 25 kr. pr. m3 vand. Hvor meget vand har de brugt, når det betaler ialt 4750 kr.?

4) Sælvs massefylde er 10,50 g/cm3 . Vægten af 15 cm3 sølv er= g ?

5) Fortsæt talrækken: 2 3 5 7 og fire tomme felter hvordan skal jeg fortsætte?

Metoder til at beregne disse opg?

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #7
05. januar 2011 af mathon

2)
        Sorter brøkerne efter størrelse:        Fællesnævner: 504

                                                    5/12              6/18             1/4                3/7               1/9             7/8

                                                 210/504      168/504        126/504         216/504        56/504     441/504


Svar #8
05. januar 2011 af annahansen2 (Slettet)

? 5/12 6/18 1/4 3/7 1/9 7/8

210/504 168/504 126/504 216/504 56/504 441/504 Hvad bliver der gjort?


Brugbart svar (0)

Svar #9
05. januar 2011 af mathon

3)

                                  m3-afregning  =  (afregning - vand_abonnement)

                                  antal m3 = m3-afregning / 25


Svar #10
05. januar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Soter brøkkerne efter størelse: 5/12           6/18           1/4              3/7             1/9             7/8

Mit Svar:      1/9               1/4          6/18              5/12              3/7          7 /8         

Er dette rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #11
05. januar 2011 af mathon

Ja


Brugbart svar (0)

Svar #12
05. januar 2011 af mathon

4)

                                         masse  =  rumfang • massefylde


Brugbart svar (0)

Svar #13
05. januar 2011 af mathon

5)

                     ...kunne primtal være en mulighed???


Svar #14
05. januar 2011 af annahansen2 (Slettet)

#9 Kan du beskrive det så det nemmer at forstå? hvad er afregningen i min opg? Er det 4750 kr.?

kan du forklare mere i dine svar forstår dem overhoved ikke..
 


Skriv et svar til: hjææælp mat opg! ..haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.