Matematik

7.b's skovtur hjæælp haster!...

05. januar 2011 af annahansen2 (Slettet)

DRIKKE
• Kaffe
• The
• Juice
• Vand

KAGE
• Banankage
• Chokoladekage
• Hindbærsnitte

På 7. b’s skovtur kunne elever, lærere og forældre vælge netop én drik og et
stykke kage.
7. Hvor mange valgmuligheder har man i alt? 12

Hvor mange valgmuligheder har man, hvis man vil have the? 3

Resten kan jeg ikke finde ud af. Nogen der kan hjælpe?

Hvor mange valgmuligheder har man, hvis man vil undgå kaffe?

I hvor stor en del af valgmulighederne indgår hindbærsnitter?


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

4 * 3

3

3 * 3

4


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hvis man vil undgå kaffe, kan man så vælge mellem 3 drikke og 3 kager: 3·3 = 9 muligheder.

Hindbærsnitte er 1 ud af tre kagemuligheder. Den indgår derfor i 1/3 af valgmulighederne.


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. januar 2011 af aiiiiida01 (Slettet)

I opgaven med kaffe, gør du det samme som du gjorde i den med the, du fjerner blot kaffen. Altså så udregningen bliver således: 3*3=9
 

I den sidste opgave ved du jo, at man kun må vælge ét stykke kage og én drik. Så hvis du vil finde ud af hvor mange valgmuligheder der er med hindbærsnitter, så ganger du 4(fordi der er 4 drikkevarer) med 1(fordi personen kun ville have hindbærsnitter, ergo ét stykke kage.)


Svar #4
05. januar 2011 af annahansen2 (Slettet)

DRIKKE
• Kaffe
• The
• Juice
• Vand

KAGE
• Banankage
• Chokoladekage
• Hindbærsnitte

På 7. b’s skovtur kunne elever, lærere og forældre vælge netop én drik og et
stykke kage.
 

Hvor mange valgmuligheder har man i alt= 12

Hvor mange valgmuligheder har man, hvis man vil have the= 3

Hvor mange valgmuligheder har man, hvis man vil undgå kaffe=9

I hvor stor en del af valgmulighederne indgår hindbærsnitter=4

Er disse rigtige svar?


 


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

Se # 1 ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. januar 2011 af Pyromaniac (Slettet)

Dvs. yep, de korrekte (:


Brugbart svar (1)

Svar #7
05. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Svaret til det sidste spørgsmål er 1/3, ikke 4, se #2.


Brugbart svar (1)

Svar #8
05. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

# 7

Ja, det var et snedigt spørgsmål -

Antallet er 4

- som udgør 1/3 af valgmulighederne


Brugbart svar (0)

Svar #9
05. januar 2011 af mirzad (Slettet)

JEG GÅR I 7.B :d


Skriv et svar til: 7.b's skovtur hjæælp haster!...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.