Tysk

Possesive pronomener (ejestedord)

06. januar 2011 af smilme (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har lavede de her to opgaver, men jeg ved ikke, om det er rigtigt. Håber der er en, der gider kigge det igennem.

Opgave 1: Meine schuhe(f). Dein opa (m). Seine Leben (n). Ihre Zigaretten (pl). Unsere Arbeit (f). Euere Haus (n). Ihre Schuhe(pl). Deine/euer Freund (m). Ihre/seine Ohr (n). Unsere/ihre Bücher (pl). Meine (unsere Reise (f).   Er det det rigtige endelser????

Opgave 2: Dit hus = Dein Haus. Hans brev= Seinen brief. Jeres dronning= Euere königin. Deres fjernsyn= Ihr Fernsehen. Vores læge= Unser Arzt. Min skjorte= Mein Hemd. Dine sko= Deinen Schuh. Deres ægteskab= Ihre Ehe. Hendes ægteskab= Ihre Ehe. Jeres bil=Euer Auto. Hans bog= Sein Buch. Vores pladser= Unser Platz.. Deres firma= Ihr Unternehmen. Mit arbejde= Meine Arbeit. Hendes hund= Ihre Hund. Deres hund= Ihr Hund.    Er det rigtig oversættet, alstå med hensyn til endelserne???

Tak på forhånd


Svar #1
06. januar 2011 af smilme (Slettet)

Er der overhoved ikke en der vil rette den?? Jeg har det for til i morgen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar 2011 af Lipase (Slettet)

 Tålmodighed min ven, der skal nok komme en. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. januar 2011 af Lipase (Slettet)

 Prøv skriv til "Stygotius" eller "Tyskfødt", de er gode til at forklare. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. januar 2011 af Tyskfødt (Slettet)

Vent lige et kvarter, så er hjælpen på vej.


Brugbart svar (1)

Svar #5
06. januar 2011 af Tyskfødt (Slettet)

Opgave 1: Mein schuh(m). Dein opa (m). Sein Leben (n). Ihre Zigaretten (pl). Unsere Arbeit (f). Euer Haus (n). Ihre Schuhe(pl). Dein/euer Freund (m). Ihr/sein Ohr (n). Unsere/ihre Bücher (pl). Meine/ unsere Reise (f).  

Opgave 2: Dit hus = Dein Haus. Hans brev= Sein brief. Jeres dronning= Eure königin. Deres fjernsyn= Ihr Fernsehen. Vores læge= Unser Arzt. Min skjorte= Mein Hemd. Dine sko= Deine Schuhe. Deres ægteskab= Ihre Ehe. Hendes ægteskab= Ihre Ehe. Jeres bil=Euer Auto. Hans bog= Sein Buch. Vores pladser= Unsere Plätze.. Deres firma= Ihr Unternehmen.eller Ihre Firma  Mit arbejde= Meine Arbeit. Hendes hund= Ihr Hund. Deres hund= Ihr Hund.
 

Hvorfor skriver du navneordene med småt? Dem har jeg ikke rettet.


Svar #6
06. januar 2011 af smilme (Slettet)

så i opgave 1 er endelserne rigtigt. Jeg troede jeg, havde en masse fejl.

Og tak for hjælpen .)


Skriv et svar til: Possesive pronomener (ejestedord)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.