Matematik

Frihedsgudinen

08. januar 2011 af oghv (Slettet)

Hejsa.

Jeg kunne godt bruge lidt hjælp.

i en opgave bliver jeg spurgt om hvor mange m^2 overfladen er af frihedsgudinen?

Følgene informationer:

der blev brugt 3,48 m^3 kobber til at belægge hende med.

kobberlaget er 2,37mm tykt

plzzz hjælp mig:d


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Divider rumfanget af kobberet med tykkelsen, så finder man arealet af overfladen af Frihedsgudinden.

Tricket i opgaven er, at rumfanget er givet i m3 og tykkelsen i mm. Omregn tykkelsen til m , før divisionen foretages.


Brugbart svar (2)

Svar #2
08. januar 2011 af mathon

                    overflade = (rumfang/tykkelse) = (3,48 m3) / (2,37·10-3 m)  = 1468,35 m2


Svar #3
09. januar 2011 af oghv (Slettet)

Tak for hælpen:D


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. november 2017 af AnasE

Tak for hjælpen :D


Skriv et svar til: Frihedsgudinen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.