Matematik

hjælp???

09. januar 2011 af LeylaDogan (Slettet) - Niveau: 10. klasse

hej allesammen

jeg er igang med denne opgave. jeg er ikke sikker på at jeg har lavet det rigtig, men efter det vi har lært mener jeg at det er sådan....

Håber der er nogen der vil hjælpe mig

En dragesnor er 20 m lang. Dragen står i en vinkel på 60 grader. Hvor højt oppe er dragen?

jeg har løst opgaven sådan

b=cosA*c

b=cos(60)*20

b=10

a=sinA*c

a=sin(60)*20

a=17,32

på forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Så skal du bare afgøre, hvilken af de to størrelser a og b , der repræsenterer dragens højde over jordoverfladen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. januar 2011 af ramme2 (Slettet)

a=sin(60)*20 = 17,32   er rigtig

Dragehøjden nærmer sig 20 meter efterhånden som vinklen nærmer sig 90°


Svar #3
09. januar 2011 af LeylaDogan (Slettet)

så er det jo a der repræsenterer dragens højde altså 17,32


Skriv et svar til: hjælp???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.