Matematik

mat.sammenhæng.

11. januar 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Forklar med almindeligt sprog,hvilken sammenhæng formlerne beskriver.

1 A=1/2*g*h 

2 v=g*h

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2011 af mathon

    1)           kunne være arealet af en trekantet grundflade       skrives almindeligvis     G = (1/2)·h·g

    2)           kunne være rumfanget af et trekantet, ret prisme med grundfladen i 1)    skrives V = h·G


Svar #2
12. januar 2011 af pige24 (Slettet)

Tak Mathon.


Skriv et svar til: mat.sammenhæng.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.