Matematik

<=>

15. januar 2011 af boldspil (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvad betyder dette tegn?   

<=>


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2011 af ThaDoews (Slettet)

<=> betyder:

Ensbetydende, altså, HVIS og kun HVIS. Også kaldet biimplikation.

Eks:

x^2=4 <=> x=-2 v x=2

=> betyder:

Medfører. Også kaldet implikation.

Eks:

f(x)=x^2, hvor x=2 => f(2)=2^2=4


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2011 af mette48 (Slettet)

x=√4  ⇒  x2=4

pilen pejer kun mod højre, da udsagnet til højre har løsningen x=+2 v x=-2

De to udsagn har altså ikke samme løsningsmængde


Skriv et svar til: <=>

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.