Matematik
mat...mat.mat.matematikkkkkkk.....
02. maj 2005 af
sebb (Slettet)
I et koordinatsystem er en cirkel bestemt ved ligningen:
x^2 + 2x + Y^2 - 4y -3 = 0
og en linje bestemt ved ligningen:
y=4x
Bestem koordinatsættene til skæringspunkterne mellem cirklen og linjen.
vil i ikke lige hjælpe....
x^2 + 2x + Y^2 - 4y -3 = 0
og en linje bestemt ved ligningen:
y=4x
Bestem koordinatsættene til skæringspunkterne mellem cirklen og linjen.
vil i ikke lige hjælpe....
Svar #3
02. maj 2005 af ninnacaroline (Slettet)
tjah, hvis du har en TI89, åbner du y-editor og sætter første linie som y1 og den anden lnie som y2. Og så F5. Men ellers vil det nok være noget i stil med at tegne det og så finde ud af hvor linien skærer cirklen. Linien er en lige linie som udspringer fra x4.
Skriv et svar til: mat...mat.mat.matematikkkkkkk.....
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
