Matematik

hvordan renger man det :?

17. januar 2011 af larak (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 omskriv til procent :  3/5 brøk =  ? % 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2011 af Tyrael (Slettet)

3/5 = 0,60

0,60·100 % = 60 %


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. januar 2011 af TorbenA (Slettet)

Procent betyder hundrededele, så du skal lave 3/5 om til hundrededele.

Nævneren er 5, så du skal forlænge brøken med 100/5 = 20. Så får du

3/5 = (3*20) / (5*20) = 60 / 100 = 60 %


Svar #3
17. januar 2011 af larak (Slettet)

 tak :) 


Skriv et svar til: hvordan renger man det :?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.