Matematik

Blækregning til imorgen :(

18. januar 2011 af molve (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Tegn i et koordinatsystem tre linier med ligningerne:

a) y = 2,5     b) y = 2x - 1     c) x = -2

Nogle som kan hjælpe? ved ikke hvilke retning stregerne skal vende .. håber i kan hjælpe på forhånd tak :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2011 af NejTilSvampe

 a) , er en konstant (der er ikke noget x) så den skal være vandret og skære y-aksen i 2,5.

b) den skal hælde med 2 per enhed og skære y-aksen i -1.

c) er en lodret linje som skærer x-aksen i -2.


Svar #2
18. januar 2011 af molve (Slettet)

Hvad mener du med hælde med 2 per enhed?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Molve: Prøv at finde på en mere beskrivende overskrift til dine tråde end det evindelige "Blækregning".


Svar #4
18. januar 2011 af molve (Slettet)

Skal jeg nok. Tak for rådet :D


Svar #5
18. januar 2011 af molve (Slettet)

#1

Hvorfor hælder man med 2 per enhed?


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#5

Hældningskoefficienten er 2 for den pågældende linie.


Svar #7
18. januar 2011 af molve (Slettet)

#6

Hvad ?


Svar #8
18. januar 2011 af molve (Slettet)

Nåå Ok nu forstod jeg det :DTak :D


Svar #9
18. januar 2011 af molve (Slettet)

Hvis man vil løbe mindst 8 km, er det så tilstrækkeligt at spæne 24 gange rundt om en boldbane, som måler 95 * 68 meter?

Hvordan finder jeg ud af hvor mange kilometer 95 * 68 meter er?


Brugbart svar (0)

Svar #10
18. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#9

Du starter med at beregne omkredsen af boldbanen. Gang omkredsen med 24 og omregn det til km . Sammenlig så resultatet med 8 km.


Svar #11
18. januar 2011 af molve (Slettet)

Okai men så bliver det jo 155.04 km? og det er da meget mere end 8 km? Og hvad skal jeg så?


Svar #12
18. januar 2011 af molve (Slettet)

Sorry tror jeg har regnet arealet ud prøver igen :D


Svar #13
18. januar 2011 af molve (Slettet)

Okay nej det er ikke tilstrækkeligt fordi der stadig mangler 0,176 km?


Svar #14
18. januar 2011 af molve (Slettet)

Find renten af 8500 kr. til 8% p.a. i 9 måneder.

Må jeg også få formlen af den :D?


Brugbart svar (0)

Svar #15
18. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#12

Beregn omkredsen af boldbanen.


Brugbart svar (0)

Svar #16
18. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#14

Beregn renten i 1 år og dernæst i 9 måneder.


Svar #17
18. januar 2011 af molve (Slettet)

Har jeg? det bliver 326 meter? ganger med 24 = 7824 : 1000 = 7.824 km ?


Svar #18
18. januar 2011 af molve (Slettet)

#16

forstår det ikke?


Svar #19
18. januar 2011 af molve (Slettet)

Hvad er antal rentedage og hvad er antal dage i et renteår?


Brugbart svar (0)

Svar #20
18. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#19. Hvor stor en del udgør 9 måneder af 1 år ?


Forrige 1 2 3 Næste

Der er 45 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.