Matematik

sinus og cosinus

20. januar 2011 af killingspree (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvilke formler for sinus og cosinus anvender man både til retvinklede og vilkårlige trekanter? svar hurtigst muligt!


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2011 af JW09496 (Slettet)

a/sinA=b/sinB=c/sinC

De må også stå idin bog eller formel samling


Svar #2
20. januar 2011 af killingspree (Slettet)

det gør de sikkert også men kan over hovedet ikke finde ud af alt det her.

men det der er sinus relationerne

gælder cosinus relationerne (c^2=a^2+b^2-2ab cos C) så også for både retvinklede og vilkårlige trekanter eller er jeg helt galt på den?


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. januar 2011 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
20. januar 2011 af killingspree (Slettet)

tak skal du have. de wiki sider hjalp.


Skriv et svar til: sinus og cosinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.