Dansk

hjælp

21. januar 2011 af Gultmtrk (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvad hedder:

et skriftsystem med korte ord

videnskabsmand der studerer vand

videnskabsmand der studerer sygdomme

videnskabsmand der studerer håndskrift

videnskabsmand der studerer vejret

og en tidsrækkefølge


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. januar 2011 af Thecoolstuff (Slettet)

 Videnskabsmand der studerer vejret= metrolog 


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. januar 2011 af Tuanna (Slettet)

et skriftsystem med korte ord= stenografi

videnskabsmand der studerer vand= hydrolog

videnskabsmand der studerer sygdomme= patolog

videnskabsmand der studerer håndskrift= grafolog

videnskabsmand der studerer vejret= meteorolog

og en tidsrækkefølge= kronologi


Brugbart svar (2)

Svar #3
23. januar 2011 af rakijovic

En "metrolog" (#1) -- er det én der studerer Metroen? :D

- - -

Vriendelikheid is net sinisme wat 'n jol gekry het! ◄ |||| ► Ljubaznost je samo cinizam što je dobio piće! ◄ ||||

► Prietenia este doar cinism care a băut puțin alcool ! 


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. januar 2011 af Thecoolstuff (Slettet)

 #3 haha ups... min fejl... ;-)


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.