Matematik

Monotoni

24. januar 2011 af N007 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej ...

I min opgave skulle jeg finde  to rødder, som er x= -1 og x= 3 , og lave en monotoni linje og redegøre for den... Men jeg ved ikke hvordan man laver en monotoni linje og redegør.. Altså jeg skal bestemme monotoniforholdene.. [....] sådan noget ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2011 af peter lind

Det betyder sandsynligvis, at du skal lave en tallinje med rødderne angivet. Desuden skal du så angive fortegnet for f'(x) i de forskellige intervaller


Svar #2
24. januar 2011 af N007 (Slettet)

 jeg har fået f'(x)= 3x^2-6x+9 ???


Svar #3
24. januar 2011 af N007 (Slettet)

 HVAD GØR JEG NU ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. januar 2011 af peter lind

Løs ligningen f'(x) = 0


Svar #5
24. januar 2011 af N007 (Slettet)

 det er -x^2-2x+3


Skriv et svar til: Monotoni

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.