Matematik

skalarproduktet/prik

25. januar 2011 af jrnh555 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej har lide et spørgsmål til prikproduktet (vektorer)

vektor a = 3/-1

vektor b = 1/2

når jeg skal finde prikproduktet af de to vektorer skal jeg så ikke først finde længden af dem, kan sgu ikke huske hvordan man gør :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2011 af mathon

              vektor a = [a1,a2]

              vektor b = [b1,b2]

  skalarprodukt:
                                  a·b = a1·b1 + a2·b2

         
 


Svar #2
25. januar 2011 af jrnh555 (Slettet)

dvs

3*1+-1*2=3-2=1????

prikproduktet er 1


Skriv et svar til: skalarproduktet/prik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.