Matematik

hjælp!?

25. januar 2011 af Super8 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har fået følgende opgave: 

En funktion er givet ved: f(x)=4*a^x
Hvor a er et positivt tal. Grafen for denne funktion går gennem punktet (2,100).

a) Bestem tallet a

Hvordan gør jeg dette når jeg kun har det ene punkt? 
Håber du vil hjælpe. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Løs ligningen f(2) = 200 . Det er en ligning i a .


Svar #2
25. januar 2011 af Super8 (Slettet)

Hvor får du 200 fra?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Undskyld, det skulle være f(2) = 100 . Godt, at du er vågen.


Svar #4
25. januar 2011 af Super8 (Slettet)

 Og hvordan vil du så løse den? 


Skriv et svar til: hjælp!?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.