Matematik

TI-89 REGNESTYKKE!

27. januar 2011 af AnnaBanp (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej hvis der er nogle derude, som har TI-89 og vil gøre mig en kæmpe tjeneste, så vil jeg meget gerne have regnet dette ud: c: x^2+y^2-8x-6y=18 and m:-1x-7+2y=0 Måden det opstilles i TI-89 er som følgende:

F2:

Solve((x^2+y^2-8x-6y=18 and -1x-7+2y=0, {x,y]) ENTER:

PS. jeg har ikke lommeregneren, på nuværende tidspunkt det derfor jeg har brug for hjælp. Jeg vil meget gerne vide hvad x og y er på begge..


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2011 af Duffy

x = 2·√190/5 + 3  

og

y = √190/5 + 5

-----------------------

x = 3 - 2·√190/5 

og

y = 5 - √190/5


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. januar 2011 af AskTheAfghan

Vedhæftet fil.


Skriv et svar til: TI-89 REGNESTYKKE!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.