Spansk

Dansk til spansk Hasterrrr!!

02. februar 2011 af Meandmy1 (Slettet)

Skal have hjælp til de gramatiske, har brugt google en del. PLZZZZZZZZZZZ HJÆLP :-)

Dansk;

En México la brecha entre ricos y pobres es muy pronunciada. = I Mexico, er kløften mellem rig og fattig meget udtalt.

Aquí hay millones de personas, especialmente en la zonas rurales, que tienen sus esperanzas puestas en los familiares que viven fuera del país y les envían aunque sea un pocos dólares al mes.
=
Der er millioner af mennesker, især i landdistrikterne, som har deres håb for pårørende bor uden for land og sende dem endda et par dollars om måneden.


Den amerikanske drøm = El sueno americano
I gennem tiderne har mennesker vrimlet til USA for at udleve " Den amerikanske drøm". I dag er USA et multikulturelt samfund, som til stadighed er et mulighedernes land med frihed og rigdom, især set fra mindre velstilledes øjne. Og af den grund og måske mange andre, vælger en halv til en hel million mennesker hvert år at krydse den mexicanske-amerikanske grænse som illegal indvandrer.
Det er altså troen på bedre muligheder, som får mennesker til at migrere. Det samme gør sig gældende ved mexicanerne og for så vidt også andre latinamerikanernes valg, når de vælger at immigrere til USA, hvad enten de bestemmer sig for at gøre det legalt eller ulovligt.
USA er et land fuld af muligheder for at forbedre sin levestandard, i det at det har væsentlig bedre økonomisk velstand end fx Mexico, Hvor hele 50 % af befolkningen lever under FN's fattigdomsgrænse.
Selv om de fleste af de illegale indvandrere som oftest får de dåeligste betalte jobs i USA er det alligevel mere end hvad de ville have fået i Mexico.

6,2 millioner mexicanere bor i USA illegalt:
Problemet med illegale immigranter er et meget ømtåleligt emne. Ikke mindst fordi at selv USA's egen befolkning netop selv er immigranter, men også fordi de fleste eksperter er enige om at de illegale arbejdere gavner den amerikanske økonomi.

Men finaskrisen er også ramt de mexicanske arbejder i USA.
Pengeoverførsler er faldet med mindst 20% = Las remesas, bajado al menos en un 20 % dice.
I det seneste tid. Og på grund af arbejdsløshed har nogle af mexikaner valgt at rejse tilbag til Mexico.

Spansk;

Un México La Brecha Entre Ricos Pobres Muy y es pronunciada. = En México, la brecha entre ricos y pobres es muy pronunciada.

Aquí hay Millones de Personas, especialmente en la Zonas rurales, Que Tienen SUS Esperanza Puestas Familiares de Los Que Viven Fuera del País y aunque les envian Poco mar sin dolar al mes.
=
Hay millones de personas, especialmente en las zonas rurales que tienen la esperanza de las familias que viven fuera del país y los envían, incluso unos pocos dólares al mes.


El sueño americano = El Sueño Americano
A través de los siglos, la gente en masa a los EE.UU. para vivir el "sueño americano". Hoy los EE.UU. es una sociedad multicultural que es constantemente una tierra de oportunidades, la libertad y la riqueza, en particular de los ojos menos ricos. Y por eso, y quizás muchos otros, eligió un medio a un millón de personas cada año para cruzar la frontera mexicano-estadounidense como un inmigrante ilegal.
Por lo tanto, es la fe en mejores posibilidades que llevan a las personas a emigrar. Lo mismo puede decirse de los mexicanos y hasta el momento, las opciones de otros americanos latinos "cuando deciden emigrar a los EE.UU., si deciden hacerlo legalmente o ilegalmente.
Estados Unidos es un país lleno de oportunidades para mejorar su nivel de vida en lo que ha mejorado sustancialmente el bienestar económico que, por ejemplo, México, donde masiva del 50% de la población vive por debajo del umbral de la pobreza de las Naciones Unidas.
Aunque la mayoría de los inmigrantes ilegales suelen tener la dåeligste pagados puestos de trabajo en los EE.UU. sigue siendo más de lo que habrían recibido en México.

6,2 millones los mexicanos que viven ilegalmente en EE.UU.:
El problema con los inmigrantes ilegales es un tema muy sensible. No menos importante porque la gente propia, incluso de Estados Unidos sólo son propios inmigrantes, sino también porque la mayoría de los expertos coinciden en que los trabajadores ilegales benefician a la economía de los EE.UU..

Pero la crisis también ha afectado a la financiación del trabajo mexicana en los EE.UU..
Las remesas han caído al menos un 20% = Las remesas, Bajado al Menos un dado sin el 20%.
En el pasado reciente. Y a causa del desempleo, algunos mexicanos han optado por viajar a México.


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. februar 2011 af jbmm (Slettet)

Se mine rettelser i din indbakke.


Skriv et svar til: Dansk til spansk Hasterrrr!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.