Matematik

Isolere K0

02. februar 2011 af Hansen23 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Sidder med en matematik aflevering til imorgen og kan ikke finde ud af at isolere k0 ??

Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hvis du angiver dit udtryk, er det lettere at hjælpe.


Svar #2
02. februar 2011 af Hansen23 (Slettet)

 udtryk? Tror ikke helt jeg ved hvad du mener :)

opgaven lyder bare på at isolere k0 


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du må vel have et udtryk eller en ligning, hvori k0 indgår?


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. februar 2011 af SuneChr

Skriv opgaveteksten.


Svar #5
02. februar 2011 af Hansen23 (Slettet)

 Kn = K0 * (1+r)


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. februar 2011 af Kvadratrod (Slettet)

#0 Mener du startkapitalen i renteformlen? I så fald:

K = K0 • (1 + r)n                                        isolér du K0 fås:

K0 = K / (1+r)n


Svar #7
02. februar 2011 af Hansen23 (Slettet)

 ja det er det jeg mener.

Men hvis jeg skal skrive hele fremgangsmåden på hvordan jeg finder k0 = k / (1+r)n hvordan gør jeg så?


Brugbart svar (0)

Svar #8
02. februar 2011 af Kvadratrod (Slettet)

Du deler med (1+r)n på begge sider af lighedstegnet...


Skriv et svar til: Isolere K0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.