Matematik

2.gradsligning

07. februar 2011 af StinaEdlefsen (Slettet)

Hej, er det nogle der vil hjælpe mig med at løse denne ligning. eller bare så den bliver reduceres :)

x^2-4x+(x+1)^2+2(x+1)=11 

Det skulle vist nok give 2x^2-8=0 men det forstår jeg ikke helt. 

Taak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2011 af NejTilSvampe

 (x+1)^2 = x^2 + 1 + 2x

2(x+1) = 2x + 2


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2011 af ForNoOne (Slettet)

2x2+3=11 er svaret :P


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2011 af NejTilSvampe

 #2 - skrev hun også selv i #0.


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. februar 2011 af ForNoOne (Slettet)

Ja men det var jo bare en bekræftelse på at hendes svar er rigtigt :P


Skriv et svar til: 2.gradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.