Matematik

differentialkvotient

08. februar 2011 af KristinaWulffxD (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej.

Nogle der ved hvordan man beregner differentialkvotienten for:

f(x) = 4x+ 3/x 

og 

f(x) = 4x*√x

?

Håber i kan hjælpe mig. er lidt lost!


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2011 af ForNoOne (Slettet)

Har du en TI-89??


Svar #2
08. februar 2011 af KristinaWulffxD (Slettet)

 ja men ikke lige på mig. og jeg  skal aflevere det i aften..


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. februar 2011 af ForNoOne (Slettet)

Okay du skal finde f '(x)
Lad os tage f(x)=4x+3/x så bliver  f ' (x)=4-(3/x2)

Og f(x)=4x·√x så bliver  f ' (x)=6·√x

:)


Svar #4
08. februar 2011 af KristinaWulffxD (Slettet)

 tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.