Dansk

mediefag!! hjælp

11. februar 2011 af zlat (Slettet) - Niveau: B-niveau

hejsa er ny her inde, fordi jeg ska ha stor hjælp til noget tak.

skal lave en film om racisme og skal i den lejlighed interiwve de danske nazister på tirsdag om deres vinkel på tingene. nogle som har nogle rigtig gode spørgsmål de synes jeg skal spørge dem om?? eller nogle rigtige gode ide'er til hvordan de ville filme interwievet??


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2011 af Pettson

Du kunne tage udgangspunkt i artikel 4 i principprogrammet for Danmarks Nationalsocialistiske Bevægelse:

"Vi vil bevare Danmark dansk og bidrage til, at også andre kan bevare deres nationalitet og kultur intakt.

Vi finder det naturligt, at ethvert folk ønsker at leve i overensstemmelse med det kulturmønster, det har skabt igennem generationer, og at bevare den jord, det har forsvaret med sit blod. Vi vil derfor bekæmpe enhver indvandring af folkeslag, som ikke er os biologisk og kulturelt beslægtede og tilstræbe en repatriering af allerede indvandrede.

Ud fra samme principper vil vi med øjeblikkelig virkning ophæve rigsfællesskabet med Grønland og standse udbytningen og ødelæggelsen af den 3. Verdens folk gennem såkaldt ulandshjælp, som kun tjener multinationale kapitalinteresser og kristen-europæisk kulturimperialisme."

Men læs hellere hele principprogrammet her.


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. februar 2011 af Dulugtergrimt

Husk på, at DNSB lukker dig inden for, så interviewet foregår på deres præmisser. Selvom du er uenig i meget af det de siger, så hold interviewet neutralt fra din side. Du får det bedste ud af interviewet, hvis du ikke begynder at diskutere med dem.


Skriv et svar til: mediefag!! hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.