Matematik

Integralregning

16. februar 2011 af hris (Slettet)

Hej alle håber i kan hjælpe mig med dette spørgsmål :)

Forklar hvordan stedfunktion og hastighedsfunktion hænger sammen med differential- og integralregning.


Brugbart svar (2)

Svar #1
16. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hastighedsfunktionen er den tidsafledede af stedfunktionen

v(t) = r'(t)


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. februar 2011 af NejTilSvampe

v = Δs / Δt

lader du Δt gå mod 0 får du 

v = ds / dt


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. februar 2011 af SuneChr

# 0   Vi har også    s  =  t1t2 v(t) dt   for den tilbagelagte vejstrækning i tiden fra t1 til t2 .


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.