Matematik

Integralregning:(

21. februar 2011 af Elenaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen:)

Er der nogle venlige mennesker, som kan hjælpe mig med denne opgave?:)

Beregn arealet af området der er afgrænset af x-aksen, linjerne x=-1 og x=1 samt kurven f(x) = e2


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2011 af NejTilSvampe

 A = -11e^2 dx


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#0

Mon ikke der mangler noget i f(x) ? Funktionen f(x) = e2 er jo en konstant.


Svar #3
21. februar 2011 af Elenaa (Slettet)

 linjerne x=-1 og x=1. Er det vores f(x) = x i intervallet (-1,1)??:)


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Jeg bad dig sørge for, at du har skrevet funktionsforskriften for f(x) korrekt. I #0 skrev du f(x) = e2 ; nu skriver du f(x) = x. Hvad er den korrekte forskrift for f(x) ?


Svar #5
21. februar 2011 af Elenaa (Slettet)

 hmm, opgave formuleringen lyder bare - Beregn arealet af området der er afgrænset af x-aksen, linjerne x=-1 og x=1 samt kurven f(x) = e2

Jeg ved ikke hvad den korrekte forskrift er:(


Skriv et svar til: Integralregning:(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.