Generelt

Karakter Procent

24. februar 2011 af BobTheDigger (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hejsa, jeg har et simpelt spørgsmål, nogen der har et link, eller selv ved hvor mange rigtige man skal have for at få diverse karakterer?

12 > ?

10 > ?

7 > ?

4 > ?

00 > ?

02 > ?

03 > ?

Da jeg får hjælp af en ældre person må jeg hellere sikre mig et 7-10 tal

Tak på forhånd.


Brugbart svar (6)

Svar #1
24. februar 2011 af emul0c

Fordelingen i folkeskolen ligger sådan at man skal have ca. 50% rigtige for at bestå:

-3: 0-24%

00: 25-49%

02: 50-59%

4: 60-69%

7: 70-79%

10: 80-89%

12: 90-100%

Sådan ca. :-)


Svar #2
24. februar 2011 af BobTheDigger (Slettet)

Tusind tak, så kan jeg da få mig et solidt syv tal :)


Brugbart svar (4)

Svar #3
25. februar 2011 af allan_sim

#1.

Det er vist ikke korrekt. Jeg har fået oplyst følgende omsætningsskalaer fra seneste eksamenstermin:

Geografi:

-3: 0-4%
00: 5-19%
02: 20-27%
4: 28-47%
7: 48-71%
10: 71-91%
12: 92-100%

Matematik:

-3: 0%
00: 1-18%
02: 18-30%
4: 30-47%
7: 47-70%
10: 70-85%
12: 85-100%
 


 


Brugbart svar (3)

Svar #4
25. februar 2011 af emul0c

#3

Skal ikke kunne sige det for folkeskolen - men det lyder meget lavt sat de procent-satser der. At man kan bestå Geografi ved kun at kunne løse hver femte opgave lyder ikke specielt ambisiøst.


Brugbart svar (3)

Svar #5
25. februar 2011 af allan_sim

#4.

Men jeg har fået dem fra en kammerat, der er censor i folkeskolen i fagene, så jeg formoder det er rigtigt nok - men deler i øvrigt din kommentar til det :)


Brugbart svar (3)

Svar #6
25. februar 2011 af Moderatoren


Brugbart svar (2)

Svar #7
05. november 2015 af cagri2312 (Slettet)

Men der er lidt forskel men for det meste

-3: 0-24%

00: 25-49%

02: 50-59%

4: 60-69%

7: 70-79%

10: 80-89%

12: 90-100%
 

Og det kan så ændre sig fra fag til fag :))


Brugbart svar (2)

Svar #8
16. august 2016 af Jojoman

Ørrr!?
Jeg fik 81,5 procent rigtigt i min retskrivningsprøve, men fik alligevel kun 7?
Så det hænger ikke rigtigt sammen med det i skriver.

Brugbart svar (2)

Svar #9
14. januar 2017 af TibaKashindi (Slettet)

Nogle der gider og fortælle hvad 32,1 procent er i karakterer i matematik?


Brugbart svar (2)

Svar #10
18. januar 2017 af nikolinebache1105

Det er 4

Matematik:

-3: 0%
00: 1-18%
02: 18-30%
4: 30-47%
7: 47-70%
10: 70-85%
12: 85-100%
 


Brugbart svar (1)

Svar #11
03. november 2017 af JKrøyer (Slettet)

Hej jeg har fået at vide at, man skal have 86% rigtige i en retskrivnings prøve for at, få 10 i karaktere.

Men der er forskel på karakterene, fx i en læseprøve behøves man kun med 80% for at få 10.

:)


Brugbart svar (3)

Svar #12
05. april 2018 af kristofferkreer

min veninde og jeg fik 10 i retskrivning selvom vi fik 90% og 92%. så det gælder nok ikke i alle fag, eller hvad?


Brugbart svar (3)

Svar #13
09. april 2018 af 46Mathilde (Slettet)

Jeg fik 90,1 procent i retskrivning også, men fik også 10, så det passer vel ikke helt


Brugbart svar (3)

Svar #14
12. september 2018 af sarahguldbrandt (Slettet)

1-30 = 00

31 - 45 = 02 

46 - 67 = 4

68 - 81 = 7 

82 - 90 = 10

91 - 100 = 12

det siger min lærer 


Brugbart svar (1)

Svar #15
05. oktober 2018 af J22 (Slettet)

Jeg har haft min studentereksamen i 2009 og jeg hved at det var forskælligt i forskællige fag, men hvad der altid var, er at for at få 02 var der mindst 50 %.

Nogle fag startede ved 50 % for 02, nogle ved 55, nogle bed 60 % (fx Matematik A).

Jeg har aldrig fået et 12tal med 90 %,

10 startede ved 82,5 %, 85 % eller noget lignende. I Matematik A var det >85.

Så det var noget som:

1-60: 00

60.1-67.5: 02

67.6-75: 4

75.1-85: 7

85.1-92.5: 10

92.6-100: 12

Svar 1 og 7 er tæt på noget der var i andre fag.


Brugbart svar (1)

Svar #16
06. december 2018 af hawolul

23

Brugbart svar (0)

Svar #17
05. september 2019 af LaererPoulEngelvejsSkole (Slettet)

Da jeg gik i folkeskole for mange år siden (1966-1976) var karakterskalaen helt anderledes. Nu viser det sig at for at bestå i Dansk som jeg underviser i skal man have 60 procent.


Brugbart svar (0)

Svar #18
04. november 2019 af hjalte077 (Slettet)

det passer ikke fik 70% og fik 4/ fik også 82% og 7 så det passer ikke det der det var i dansk


Brugbart svar (0)

Svar #19
14. maj 2020 af LouisJohansen

Kan det virkeligt passe at jeg med 79% i matematik færdighed ville få 10?


Brugbart svar (0)

Svar #20
17. december 2020 af MatteTeenDk (Slettet)

Jeg antager at omsætningstabellerne varierer for hver test man har.


Forrige 1 2 Næste

Der er 21 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.