Dansk

Grammatik: Er alle ledsætninger et biled?

25. februar 2011 af BabseBritta (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Som overskriften lyder: er alle led/bisætninger et biled (altså et adverbialt led)? 

Fx: Det er ikke sandt, at han har slugt en flue. = det egentlige subjekt, men er det også et biled (bølgestreg)?

   (X) = forløbigt subjekt           X = egentligt subj.


Svar #1
26. februar 2011 af BabseBritta (Slettet)

Slet ingen :(


Skriv et svar til: Grammatik: Er alle ledsætninger et biled?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.