Andre fag

Hvor meget vokser neglene om måneden,og hvor meget smider affald smider en dansker ud om året.

26. februar 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Er der nogle der kan give et ca svar.

Tak på forhånd.


Brugbart svar (2)

Svar #1
26. februar 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

http://da.wikipedia.org/wiki/Negl

Gang selv op med antal døgn pr. måned


Brugbart svar (2)

Svar #2
26. februar 2011 af dfriisr (Slettet)

Wikipedia kan man ikke altid regne med.

Hellere henvis til noget mere sikkert, såsom Den Store Danske.

www.denstoredanske.dk/Krop,_psyke_og_sundhed/Sundhedsvidenskab/Cellebiologi_og_almen_histologi/negl

Fingrenegle vokser angiveligt med 0,1 mm/dag. Derfor 30*0,1mm= 3,0mm/md.

Tånegle vokser 4 gange så langsomt som fingernegle, ergo (0,1/4)*30=0,025*30= 0,75mm/md.


Brugbart svar (2)

Svar #3
26. februar 2011 af dfriisr (Slettet)

Følger vi de fremskrevne tal fra TWB og anvender disse sammen med informationerne fra Miljøstyrelsen,

www.mim.dk/Emneoversigt/Kemi+affald+og+erhverv/

Fås:

13.000.000/5.529.270= 2,351 ton affald pr. år pr. dansker.

Det er muligt at du kan finde lidt mere up-to-date data.


Svar #4
26. februar 2011 af pige24 (Slettet)

Tak.


Skriv et svar til: Hvor meget vokser neglene om måneden,og hvor meget smider affald smider en dansker ud om året.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.