Dansk

Hjælp til Brev

02. marts 2011 af Nazani (Slettet)

Hej Alle!

Jeg har en dansk aflevering for, hvor jeg har skrevet et personligt brev til min veninde. Jeg Skal høre om det er rigtigt skrevet, og om det er nok biord?

Tusind taK


Svar #1
02. marts 2011 af Nazani (Slettet)

Hvordan går det? Jeg håber at du har det fint og nyder livet i London sammen med din elskede mand, Tiam. Jeg blev så varm og rørt da jeg læste dit brev, at var det virkelig mig der var skrevet så dejligt om? Jeg blev meget glade for at høre, at din forælder alligevel gav dig lov til at blive gift med ham. ’’ Sådan skal det gøres min pige!’’ Og tillykke med dit andet barn Aksah, jeg er meget glad for at det blev en pige.

'
Men det er så trist, at vi bor så langt væk fra hinanden. Du bor i London, og jeg er Dubai, så der er også tids forskel. Det kan være lidt svært at få fat på hinanden nogle gange. Jeg synes du er noget helt fantastisk. Du er den af mine veninder, som jeg tør fortælle alt til. Du er nok den veninde der stadig er der for mig. Jeg kan huske i folkeskole hver gang vi snakkede på Urdu så troede de andre at vi bagtalte om dem. Så vi turde ikke engang snakke om noget privat pga. dem. Men helt seriøst nogle gange havde de ret, hvis der var noget der irriteret os, så snakket vi om det.
Vi har været meget igennem, du og jeg. Da vi var teenager, var vi sammen stort set altid. Jeg savner virkelig meget de gode gamle dage<3


Jeg nyder dit selskab, jeg elsker at vi stadige kan være sammen en gang om året. Også bare ligge og grine over alt muligt dumt, at snakke om ting andre ikke altid må høre, vores snak om ****. Jeg er glæde for at vi stadige kan være sammen og er de samme personer som vi var den gang. Selvom vi er blevet gifte og har børn, ville vores venskab være for evigt. Vi er bedste veninder og holder sammen i tykt og tynd, intet kan skille os ad. Alt det som du fortæller mig i dit brev har jeg lyst til at høre. Jeg vil gerne opleve verden med dig, jeg vil være din veninde langt ud i fremtiden. - Og jeg håber du også vil være min.

February 28, 2011
 


Brugbart svar (3)

Svar #2
02. marts 2011 af padirts (Slettet)

 Drop ting som "<3" - nogle lærere kan klare en enkelt lille glad smiley på det rigtige tidspunkt, men det er de færreste, der anser det for værende seriøst at skriver <3 i en skoleopgave


Skriv et svar til: Hjælp til Brev

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.