Matematik

hjælp

03. marts 2011 af ibta (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej jeg skal isolere dette:

p=f/A

jeg skal have F til at stå alene

er det så sådan F= A*P


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2011 af navn1994 (Slettet)

 F=A/p

=)


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. marts 2011 af pige24 (Slettet)

p=f/a

p*f=f*f/a

p*f=a

p*f/p=a/p

f=a/p

Med forbehold for fejl.


Svar #3
03. marts 2011 af ibta (Slettet)

taaak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. marts 2011 af gammelgaad (Slettet)

det er forkert det som pige24 har skrevet. Det skal gribes sådan her an:

p=f/a

P*a=a*f/a

P*a=f

eller

solve(p=f/a,f) = f=p*a


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. marts 2011 af mette48 (Slettet)

#0 dit eget resultat, som #4 gentager med forklaring er rigtigt.


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.