Matematik

hjælp!!!

09. marts 2011 af LeylaDogan (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej allesammen jeg er igang med denne opgave, men forstår den ikke... Håber I kan  hjælpe mig

OPG: I et lotteri er der 5000 lodder.
Chancen for at vinde en 1. præmie er 1 til 250, for 2. præmie 1 til 200 og for en 3. præmie 1 til 50.
- Hvor mange lodder af hver slags præmie er der i lotteriet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2011 af pige24 (Slettet)

1.præmie=250/5000=1/20=5

2.præmie.200/5000=1/25=4

Osv

Tror det er sådan.


Svar #2
09. marts 2011 af LeylaDogan (Slettet)

og 3. præmie laves sådan ik... 3. præmie=50/5000=1/100


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. marts 2011 af pige24 (Slettet)

Fejl.1/20 er ikke lige 5, 1/25 er heller ikke 4.

Beklager fejlen.


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. marts 2011 af BabseBritta (Slettet)

250 = 1

5000/250 = 20 lodder

osv...


Svar #5
09. marts 2011 af LeylaDogan (Slettet)

Er det sådan??

200=1

5000/200=25 lodder

50=1

5000/50=100 lodder


Skriv et svar til: hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.