Matematik

Lost :((((((.......

16. marts 2011 af nonoo (Slettet) - Niveau: B-niveau

En funktion f er givet ved:

f(x)=x3+2* ln(x)

a) Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet (1,f(1))


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

Ligningen for en tangent i et punkt er

y = a * (x-x0) + y0

a = f '(1)

(x0,y0) = 1,f(1)


Skriv et svar til: Lost :((((((.......

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.