Kemi

Koncentration i %w/w

18. marts 2011 af canocano (Slettet)

Beregn koncentrationen i % w/w for en 2,77 M NaOH - Opløsning.

Densitet: d = 1,1089g/mL

Jeg har prøvet masser af gange, men kan ik få det til at passe :(

Håber i kan hjælpe..


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2011 af Ramses I (Slettet)

Løst ved hjælp af molkors..............


NaOH                     NaOH
x w/w%                    2,77 mol/l
1000 ml                         1 l
1,1089 g/ml
40,00 g/mol
 

x = (2,77*100*40)/(1000*1,1089) = 9,99 w/w %


Svar #2
18. marts 2011 af canocano (Slettet)

Jeg har lavet  en dum fejl :( Jeg havde regnet molæremassen forkert!!! Rigtig dumt.

tak for hjælpen


Skriv et svar til: Koncentration i %w/w

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.