Kemi

Kemi c

22. marts 2011 af bombay2001 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvis dér står i opgaven at 1,88*10^-4 M fortyndes 2500 gange, hvad skal man så gøre;?

gange med 2500 gange

eller dividere med 2500 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2011 af mathon

                           cfor = (1/2500)·c


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. marts 2011 af Mifner (Slettet)

 Hvis der står at en opløsning fortyndes, vil det sige at koncentrationen sænkes hvorfor der som mathon har skrevet skal divideres med antallet af gange den fortyndes.


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. marts 2011 af mathon

egentlig
                         stofmængde       =  stofmængde

                            (2500·V) ·cfor  =  V·c

                                             cfor = (V / (2500·V))·c

                                             cfor = (1/2500)·c


Skriv et svar til: Kemi c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.