Historie

metode valg

22. marts 2011 af sissasine (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej derinde

jeg sidder og laver synopsis, og er gået lidt i stå vedrørende metode. Skriver om terrorisme, historiske årsager, kulturelle forhold, osv. I opgaven vil jeg analysere Bush`s tale til kongressen .....  enten er i med os eller også imod os ( på engelsk.

I opgaven har jeg gjort brug af fagbøger om emnet, og har været meget kildekritisk, da jeg kun har brugt bøger-litteratur der anvendes i gym. og litteratur skrevet af eksperter på området

I min fortolkning at Bush`s tale har jeg brugt den humanistiske metode, og for at  undersøge talens politiske budskab og hvorfor Bush  valgte at gå ind i Irak har jeg brugt den samfundsvidenskabelige metode.

I analysen af hvilke motiver eks  kulturelle politiske religiøse der ligger til grund for udøvelse af terror har jeg som sagt kun brugt  kilde kritisk materiale

Er der her tale om både en humanistisk og samfundsvidenskabelig metode anvendelse ???

Hvordan er det nu med den hermeneutiske spiral , håber der er en der vil forklare mig tingende , kan man bruge spiralen i både humanistisk og samfundsvidenskabelig metode.

Kildekritik af den valgte litteratur

</o:p>


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. marts 2011 af casparado (Slettet)

Hvad er den humanistiske metode? og hvad er den samfundsvidenskabelige metode? Hvordan har du lært at anvende metoderne? Hvad er det metoderne lærer dig at være kritisk overfor?


Skriv et svar til: metode valg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.