Matematik

Integralregning

22. marts 2011 af littlej (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej!
jeg har en opgaveformulering, der lyder: Bestem følgende tal eksakt.
            ∫x^3 (1 forneden og 2 foroven i integralet, ved ikke lige hvordan jeg får blottet det ind)
Når jeg skal bestemme tallene eksakt, er det så, det bestemte integrale jeg skal udregne? altså:
[1/3+1x^1+3]=[1/4x^4](2 og 1)

=1/4 *2^4 -1/4*1^4
=1/4

:O er facit korrekt, og er det, det "eksakte tal" jeg skal finde?
help me out please



 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2011 af SuneChr

              12  x3 dx  =  [(1/4)x4]12  =  (1/4)*24 - (1/4)*14  =  4 - 1/4  =  3 3/4  


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.