Studievejledning

Klage over AT-vejleder?

27. marts 2011 af mia-0508 (Slettet)

Hej alle :)

Jeg skriver AT i psykologi og dansk og har jo derfor fået en vejleder i begge fag. Mit problem er, at min vejleder i dansk har svigtet totalt, og med det mener jeg totalt!

For det første skulle vi der havde disse to lærere have sammenlagt 30 min. vejledning (10 min. på tre dage). Den ene af dagene kom hun slet ikke og de andre dage var kommunikationen så dårlig at det var eleverne selv der måtte tage kontakt til hende personligt og derefter sige det videre til os andre, (om vi overhovedet fik vejledning og hvor og hvornår)

Hun fortæller mig at jeg skal genrebestemme facebook (i dansk) men hun giver absolut intet materiale! Da jeg torsdag fortæller hende, at jeg ikke ved hvordan jeg skal gribe det an, henviser hun til en bestemt side i litteraturens veje og det er jo alt sammen meget fint, indtil jeg kommer hjem og slår op på pågældende side og den handler om at analysere noveller!!! jeg skriver så til hende både på lectio og på hendes email, både torsdag, fredag og lørdag, altså pænt mange beskeder og jeg har stadig ikke fået svar og skal aflevere min AT-synopsis imorgen

De andre elever, der har samme lærer siger det samme, at enten svarer hun ikke eller også skriver hun lige en hurtig email, hvor der står "kig på side xx i ltteraturens veje" som overhovedet ikke har noget med deres emner at gøre..!!

Vi er meget frustrerede og ved ikke hvordan vi skal gribe det an??

Jeg har selvølgelig bare gjort det så godt jeg kunne men jeg frygter at det har forringet min AT-synopsis og i givet fald, hvis det er blvet noget værre lort jeg har skrevet, er det så muligt at klage??

Med venlig hilsen en frustreret elev!


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. april 2011 af Dallie (Slettet)

Jeg er ret sikker på, at man kan indgive en klage. Dette betyder jo så, at du skal skrive en ny AT, med samme emne. Prøv at høre din studievejleder ad.


Skriv et svar til: Klage over AT-vejleder?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.