Kemi

syre og base

27. marts 2011 af karee (Slettet)

 hvor mange mol base skal der til for at neutralisere 1,00 L 0,01 M HCl?

tak på forhånd

</o:p>


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2011 af mathon

med monovalent base:

                      nb = V·c = (1,00 L)·(0,01 mol/L) = 0,01 mol


Svar #2
27. marts 2011 af karee (Slettet)

 dvs det samme som ns


Skriv et svar til: syre og base

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.