Matematik

HJÆLP!!!!

28. marts 2011 af Lillozz (Slettet)

En stokastisk variabel X har sandsynlighedsfordelingen.
t    2, 4, 6, 8
P(X=t) 0,25 a 0,35 0,30
 

Jeg skal bestemme a. Er der nogen, der kan hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2011 af peter lind

Brug at summen af sandsynlighederne skal være 1.


Svar #2
28. marts 2011 af Lillozz (Slettet)

1-(0,25+0,35+0,30)=0,1

dvs. a=0,1?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. marts 2011 af peter lind

ja


Svar #4
28. marts 2011 af Lillozz (Slettet)

tak for hjælpen


Skriv et svar til: HJÆLP!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.