Matematik

Lommeregner??

29. marts 2011 af Waaz (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har fået en funktion som ser sådan her ud?

N=1/(sin^4(tetha/2))

hvordan taster man det ind på lommeregnen? :S

Jeg har nogle værdier for tetha vinklen. Det er det med sin^4 som bekymrer mig.


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Funktionen er

N = 1 / sin4(θ/2) = 1 / (sin(θ/2))4

sinus-værdien opløftes i 4. potens.


Svar #2
29. marts 2011 af Waaz (Slettet)

oka mange taak :)


Skriv et svar til: Lommeregner??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.