Matematik

Hjælp!!!!!!

29. marts 2011 af RealMadrid10 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der virkelige kan fortælle mig hvad grundmængde går ud på, og hvordan man finder grundenmængden i fx. et nummerisk opgave |x+3| = |2x+10|


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2011 af TorbenA (Slettet)

Grundmængden er det samme som definitionsmængden, medmindre der står noget andet i opgaven. I din ligning er grundmængden derfor alle reelle tal (R). I ligningen

√x = 3

er grundmængden alle positive, reelle tal og nul. I ligningen

1 / (x - 3) = 1

er grundmængden alle reelle tal undtaget 3.


Skriv et svar til: Hjælp!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.